Wij maken jouw organisatie slimmer en veiliger

door middel van praktische IT oplossingen op maat.

Bekijk onze producten

Wat maakt QS solutions anders?

Efficiënt werken op een veilige manier. Dat is waar we bij QS solutions voor staan. Met behulp van ons stappenplan verbeteren we doorlopend de cyberweerbaarheid van organisaties, en zorgen we ervoor dat medewerkers zo veilig en productief mogelijk werken, ongeacht hun locatie of device.

Hiervoor gebruiken we Microsoft-technologie die je wellicht al – onbewust en/of onbenut – in huis hebt. Voor optimale gebruikersadoptie maken wij met slimme softwareaanpassingen jouw digitale werkplek eenvoudiger en veiliger.

Aan de hand van het stappenplan identificeren we de kwetsbaarheden en maken we een overzichtelijke roadmap waarmee we samen met jou constant blijven werken aan de cyberbestendigheid en productiviteit van de organisatie.

Security, gebruiksgemak en efficiëntie. Dat is onze kracht.

Klanten waar we trots op zijn:

Webinars & Events

Jouw organisatie ontwikkelt zich en ook de IT-wereld verandert in een rap tempo. Er worden steeds meer eisen gesteld om de privacy van personen te beschermen. De regelgeving wordt steeds strenger en de gevolgen van het niet naleven hiervan zijn enorm. Hoe maak jij optimaal gebruik van de mogelijkheden? Het is belangrijk om op de hoogte te blijven. Vanuit onze eigen studio delen onze experts op het gebied van security, governance en Microsoft 365 hun kennis en ervaring over uiteenlopende onderwerpen. Van Data security tot Identity Management. Laat je inspireren door onze webinars.

Blog & nieuws